Declaracions de Jordi del Río, Moviment Avancem, a EUROPA PRESS CAT



“Celebrem el to de diàleg i mà estesa d'Antonio Balmón. Creiem que apostar per la via política i no per la disciplinària és el camí adequat per resoldre el problema. Demanar reflexió i alhora plantejar un ultimàtum convertia al conflicte en un oxímoron irresoluble. Estem davant un assumpte de pluralitat i responsabilitat que el PSC sabrà solucionar com toca : políticament i no orgànicament. 

“Coincidim amb el company Balmón : aquest no és un assumpte de personalismes, és col·lectiu. Per això, tot i que personalment pot estar tranquil, voldríem enviar un missatge a qui realment toca : a la militància que ens consta està vivint aquest episodi amb comprensible angoixa. Si el problema és si sabrem estar tots a l'altura de la circumstàncies, si actuarem amb altura de mires, podem estar tots i totes tranquils. En aquest sentit ens agradaria agrair la nombroses mostres de suport que tant el Moviment Avancem com els diputats Elena i Ventura, ens consta que també la companya Geli, han rebut aquest cap de setmana d'una imprescindible i soferta militància per aconseguir de nou el gran repte del socialisme català : governar Catalunya . I per això, evidentment,no sobra ningú, falta molta gent. I menys soroll de sabres”

“Davant una hipotètica destinació del conflicte a la comissió de garanties estem molt tranquils. Una comissió de garanties polítiques en un partit polític del segle XXI és una comissió de valoració de bones i males pràctiques polítiques, no un tribunal de la Santa Inquisició. L'actuació dels tres diputats en la passada sessió parlamentària s'inscriu en la voluntat de representativitat dels mateixos en una concepció plural dels valors del socialisme català. La composició, la qualitat democràtica de les persones que componen l'organisme és , en aquest sentit, una garantia”.

Jordi del Rio, Fundador del Moviment Avancem i responsable de Qualitat democràtica de la comissió executiva del PSC

0 comentaris: