Grau de plausibilitat entre uns fets observats i una teoria que pretén d'explicar-los


Coherència (i 1) : "Esdevé del tot legítim aspirar a dirigir el nostre partit però, després de tant parlar de reformar, canviar, compartir, obrir i discutir plegats, ara resultarà que estem disposats a reproduir, o reeditar, un “núcleo duro” que ho decideix tot en petit comitè" . 21/06
APERITIUS CONGRESSUALS....5ª PART.

Coherència (i 2 , dos díes després) : ".. em pregunten què cal fer de manera immediata al PSC. Per quina, o quines persones, cal apostar per tal de reeixir com a partit polític que pretén ser alternativa (...) . La meva resposta és clara:(...) les aspiracions personals de dirigir un partit polític són respectables i legítimes però cal, prèviament, definir col•lectivament un projecte i un criteri comú". 24/06
APERITIU CONGRESSUAL....6ª PART

Coherència final (3 díes després) : " ICETA, HAS DE FER EL PAS !..em sembla rellevant que una de les persones més actives intel•lectual i políticament del PSC , Miquel Iceta, haguí donat les primeres puntades per teixir i bastir una nova etapa del socialisme català".
ICETA HA DE FER JA UN PAS ENDAVANT.

PD : Evidentment tot això el podreu trobar en "la font", és a dir, en el DEBAT SOCIALISTA
( http://www.debatsocialista.cat/ )



2 comentaris:

Alain Jordà dijo...

Se'm fa difícil de discernir si els teus comentaris són irònics o seriosos, encara que m'inclino més per la primera opció.
Entre altres coses perquè si resulta que qui ha de regenerar el partit és qui acaba de decidir reduïr dràsticament la participació al proper congrés, estem arreglats!

Jordi del Rio dijo...

Benvolgut Alain, el meu segon cognom es ironia !! Salut